Zangeres + VLOG!

IMG_9005-a

Franse Chansons zingend tijdens het Schildersfestival “Montmartre” te Oosterhesselen,

juli 2014

“van passie naar hobby naar meer”

Als kind was ik al met muziek bezig, zingen, blokfluitspelen en daarbij tweede stem in noten zetten daarvoor. Er werd ook wel gezegd, dat ik een leuke stem had, maar daar bleef het bij.

Ruim in de twintig was ik toen ik een jaar of drie gitaarles had, met de idee daarbij te gaan zingen. Het zingen, altijd al latent aanwezig, begon steeds meer te leven voor me.

Vanwege een drukke en tijdrovende sport, later daarnaast een gezin, zakte dit alles wat naar de achtergrond, tot ik een bij een karaokewedstrijd tijdens een vakantie in Belgie wel veel complimenten kreeg over het nummer wat ik toen zong( de titelsong van de Titanic). Later heb ik een karaoke gewonnen.

Een jaar of 9 geleden kreeg ik de kans zangles te nemen. Dit is later uitgebreid met een tweede zangdocente, die een klassieke achtergrond heeft, wat een goede aanvulling betekent voor mijn zangontwikkeling .

Ondertussen ben ik aan het ontdekken, wat ik fijn vind om te zingen en wat bij me past als stijl:

“Chansons, Ballads, Musical, Oldies, licht Klassiek en…..een beetje Pop”

NIEUW: Vlog, te volgen op youtube, FBzangeres en website!!!! Vanaf 19 maart 2018 geplaatst, met wekelijks vervolg tot aan 14 april!!!

https://www.youtube.com/watch?v=NjYmaHjqM-I&feature=youtu.be