mogelijkheden voor Taalonderwijs

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs is  het is mogelijk om bijles te krijgen in de Duitse taal. Bijles is niet altijd mogelijk op een school, dan wordt er door ouders vaak uitgeweken naar externe leerkrachten, die voor welk vak dan ook bijles kunnen geven aan hun kind.

De individuele aandacht voor het het kind ondersteunt vaak enorm de mogelijkheden en onmogelijkheden, dat een kind voor een vak heeft. Het is vaak de tijdsdruk en de afleiding in een groep, waardoor een kind niet geheel tot zijn recht komt. Dit zou heel goed te verbeteren kunnen zijn met individuele bijles.

Ook is het mogelijk voor oudere kinderen en/of volwassenen een cursus Duits te volgen. In slechts 12 weken spreek je een behoorlijk mondje Duits!

Deze Cursus houdt het volgende in:

  • in korte tijd de taal leren, waarbij men in kleine groepjes of individueel  de taal veel  met elkaar kan oefenen. De taal wordt eerst in Rollenspellen geoefend en vervolgens direct in Praktijk gebracht, door daadwerkelijk met de begeleider de grens over te gaan  om daar de taal in de praktijk uit te oefenen(denk aan winkels, restaurant, info ergens te halen, etc.
  • Voor vragen en /of aanmelding voor Duitse les: zie Contact